e
Banner

Etiketler: karınca logistics



"Best Air Transport Forwarder" Karınca Logistics


Yayın: 30-05-2017
Kategori: Lojistik

Awarded "Best Air Transport Forwarder Firm" last year in Turkey, Karınca Logistics carried export cargoes of 2000 tons in 2016, capturing 30% higher volume compared to previous year. 




Karınca Lojistik’te hizmette sınır yok


Yayın: 21-11-2019
Kategori: Lojistik

1986 yılından beri geniş bir hizmet yelpazesi sunan Karınca Lojistik'in ana hizmetleri arasında nakliye, depolama, multimodal taşımacılık, proje, tekstil, tehlikeli madde taşımacılığı ve katma değerli hizmetler bulunuyor. Karınca Lojistik Yönetim Kurulu Başkanı ve CEO’su Hüseyin Göçer, tekstil sektörüne sundukları hizmetleri e-ticaret lojistiğiyle çeşitlendirirken, havayolu taşımacılık hizmetlerini yeni ofis yatırımıyla güçlendireceklerini, tehlikeli madde taşımacılığını ise yeni bölgelere taşıyarak büyüteceklerini söylüyor. 
 




Hafta 100 aracın tekeri tekstil sektörü için dönüyor



Karınca Lojistik, tekstil sektörüne sunduğu nakliye, depolama ve katma değerli hizmetlerle tedarik zinciri süreçlerinde yaşanan sorunları askıya alıyor. Askılı ve koli olarak haftada yüz araçlık ihracat taşıması gerçekleştirdiklerini aktaran Karınca Lojistik Karayolu Müdürü Kamil Şık, yeni yatırımlarla sektörün dominant oyuncusu olmayı sürdüreceklerini söyledi.